5 september 2018 – Startende leraren van BOOR

Patrik en Inge werken al een tijdje onderwijs. Op 5 september liepen ze model tijdens de inspiratiesessie voor startende leraren van BOOR, Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam. Na elke door Danielle Brand gepresenteerde trend, gaven zij de startende leraren een tip. Danielle vertelde bij elke trend over de inspiratie van de ontwerpers, het sfeerbeeld, de stoffen, de kleuren, de vormen en materialen die bij de trend horen. En elke trend vertaalde zich zoals we van EduEnVogue gewend zijn van catwalk tot …. schoolplein!

De trend Royal Behaviour haalt inspiratie uit het huwelijk van Harry & Meghan en de serie Peaky Blinders. Tweedstof, ruitprints, parels en kant, het hoort er allemaal bij. Inge adviseerde de brand new juffen en meesters om vooral koninklijk te falen in hun eerste jaar. Leerlingen vertellen we altijd dat je leert van proberen en dat je fouten mág maken. Dan moeten we onszelf dat op zijn minst ook een beetje gunnen.

Eigenlijk zagen alle starters er leuk,  hip, verzorgd en authentiek uit. En juist daarom vinden we het belangrijk om hen te trakteren op een show van EduEnVogue. Zodat ze het ook volhouden om er modieus uit te zien voor de klas! Eigen stijl is essentieel om jezelf te blijven, ook voor de klas. 

Door Renée van Eijk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *