BeautyInspiration Esther: Beauty Secrets

feat-secrets-beauty-es

Het ochtendritueel

Ik neem jullie mee in de wereld van mijn toilettas! Er zijn een aantal Key-items waar ik nooit zonder kan en die dus overal met mij mee op pad “moeten”. Je zult mij nooit zonder make-up de deur uit zien gaan, dus mijn ochtendritueel bestaat onder andere uit een uitgebreide make-up sessie. Na mijn huidverzorging gaat er een factor 50 van Chanel overheen om pigmentvlekken en rimpels te bestrijden. Zo zit er in mijn long-lasting Forever Foundation van Dior ook nog eens een factor 35 die mijn huid meteen egaliseert. Voor een natuurlijke effect breng ik die aan met de Beautyblender. Mijn persoonlijke signature look bestaat uit een frisse koraal kleurige blush, dikke laag Le Volume zwarte mascara van Chanel en een stevige eyeliner met wing van L’oreal. Nu begin ik mezelf weer te herkennen in de spiegel, hihihi…

fullsizerender-12

 

Let’s go outside

Als ik een avond uit ga gebruik ik de nude kleurige oogschaduws van Dr.Hauschka, die kan je van een naturel look tot een smokey eye aanbrengen. Als echte Boho girl hou ik van kleur, dat accentueer ik graag op mijn lippen. I love mat, daarom ben ik fan van de Bobbi Brown Art stick (Punch) en de Retro Matte lipstick van M.A.C (Relentlessly Red). Onmisbaar in mijn toilettas en ideaal voor diegene die net als ik ook snel gaan glimmen is de Blotterazzi van Beautyblender, een blotting cushion die je overtollige talg meteen absorbeert zonder je make-up te verplaatsen of verwijderen. Een ware musthave als touch-up voor echte beauty addicts.

Finishing touch

Beauty bestaat natuurlijk niet alleen maar uit make-up dus zoals Christian Dior altijd zei “Een parfum is de finishing touch van een creatie”, dus daarom mijn verslaving als laatst Escentric Molecules eau de parfum Molecule 01.

See you soon!!!
Liefs Esther…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *