BeautyInspiration Esther: Autumn Feelings… 

_MG_8505Allereerst zal ik me even voorstellen!

Ik ben Esther van ‘t Zelfde en beauty gastblogger bij EduEnVogue. Mijn doel is om al mijn tips & tricks te delen met alle leerKrachten. Ik werk hiernaast voor 32 uur als Account Manager en beauty advisor in de cosmetica branche en doe dit ondertussen al 11 jaar. Alles wat met beauty te maken heeft vind ik interessant en is echt mijn passie. Het doorgeven van mijn kennis en expertise geeft mij energie. Ik vind het heerlijk om mensen te adviseren en ‘nog’ mooier te maken. In deze blog wil ik het met jullie hebben over waar we aan moeten denken met de komst van de herfst.
De zomervakantie lijkt alweer eeuwen geleden, we gaan in het donker naar het werk en het wordt kouder en kouder. Dat betekent dat we goed voor onszelf en onze huid moeten zorgen. Onze huid krijgt in de herfst en winter veel te verduren door allerlei soorten weersomstandigheden. Denk aan: regen, wind en kou. Hierdoor zetten we binnen de verwarming lekker hoog aan. Dit allemaal kan lijden tot een droge huid, irritaties en roodheid. Dus dat betekent…. SMEREN!!!
Een ware musthave voor het najaar is de 8 hour cream van Elizabeth Arden, echt een wondermiddel! Deze crème gebruik je plaatselijk en is ideaal voor droge lippen, droge handen en ruwe plekjes op je gezicht en/of lichaam. Het beschermt tegen UV straling, wind en kleine huidirritaties. Ook ideaal om in de klas te hebben liggen voor als kinderen kleine wondjes hebben. Het heeft namelijk een sterk herstellend vermogen.

 

_MG_8451We zien ons zomerse tintje, waar we in de zomervakantie zo ons best voor hebben gedaan, helaas ook weer langzaam verdwijnen. De warme tint verruilt zich voor een koelere en soms grauwere tint. Om toch die mooie frisse uitstraling te behouden met een natuurlijke glow, is een BB cream ideaal. Een BB cream staat voor “Beauty Balm”. Klinkt al veelbelovend hè?! Het beschermt, verzorgt en egaliseert je huid. Een aanrader is de Hydra Life BB cream van Dior. Deze bevat hydraterende bestanddelen waardoor je huid heel de dag comfortabel aanvoelt, hij beschermt tegen UV licht (wat de veroudering vertraagt) met factor 30 en egaliseert roodheid en oneffenheden op een natuurlijke manier, waardoor je schoonheid extra wordt benadrukt met een natuurlijke glow. Hij is verkrijgbaar in 3 tinten. Laat je adviseren om de juiste kleur te ontdekken, die het beste aansluit bij je eigen huidskleur. Het resultaat is echt verbluffend, je straalt als nooit te voren….
Als finishing touch is een blush een echte oppepper in het gezicht. Je brengt een blush aan op de jukbeenderen met een blush kwast. Je begint vanaf je haargrens en gaat als een halve maan naar je konen. Als je in de spiegel kijkt en lacht, breng je op je ‘lachheuveltjes’ nog een klein beetje extra blush aan om je vrouwelijkheid te benadrukken. Neem dan bijvoorbeeld de Blush wet & dry dark nummer 55 van de Hema. Dat geeft het geheel meteen een gezonde en open uitstraling waardoor iedereen zich op zijn gemak voelt bij jou.
Ik nodig jullie graag uit voor mijn beauty blog in december!! Deze staat in teken van ‘de feestmaand’. Te lezen vanaf 4 december.
See you soon…


Elizabeth arden 8 hour cream
11294655
Foto Dior Hydra Life BB cream

 

 

 

 

1. 8 hour cream van Elzabeth Arden 31,95, Ici Paris

2.Hema Blush 4,50

3.Dior Hydra Life BB crème 61,00 bij de Bijenkorf  

 

Credits foto’s Esther: Shannon Cherryl

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *