BeautyInspiration Esther: It’s time to shine

Beeld via Tumblr stonexxstone haar

 

Shine shine shine

Het is december, de feestmaand van het jaar! Dat betekent uitpakken!!!! De agenda staat vol met borrels, diners & party’s. Je make-up en haar mag deze maand over de top glanzen en glitteren, als je denkt “oeps, net iets te veel” dan zit je waarschijnlijk goed! Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het in je totale make-up en haar verwerken, ik zeg “aan de slag met je glitters en highlighters”. Hieronder wat tips en inspiratie…

 

Beeld via Pinterest

Eyeliner

Gebruik een mooie natuurlijke tint oogschaduw die niet te veel opvalt en maak ‘m af met een glitter eyeliner. Je kan de eyeliner zoals op de foto in combinatie met je zwarte eyeliner gebruiken of alleen de glitter eyeliner (bijvoorbeeld van Collistar).

Beeld via glittergangsta.tumblr.com wimpers

 

Wimpers met glitter

Zorg ervoor dat je wimpers flink omhuld zijn met zwarte (volume)mascara en gebruik als finishing touch een glitter mascara in goud of zilver voor een instant party-look (bijvoorbeeld van Black Up).

 

Beeld via expensivetastexox.tumblr.com lippen

 

Party lips

Met het creatieve merk Make-up Studio creëer je “Gorgeous glitter lips”, een lipgloss met een dekking zoals een lipstick. Verkrijgbaar in 4 prachtige kleuren met bijbehorende glitters die je er overheen aanbrengt. Verschillende celebrities zijn al gespot met deze betoverende party-lips en nu is de beurt aan jou!

Beeld via intothegloss.com

 

Cheeky cheeks

Voor op je jukbeenderen kan je kiezen tussen losse glitters of een highlighter, mijn voorkeur gaat uit naar een highlighter. Ik ben persoonlijk fan van het palette van Sleek, ze zijn sterk gepigmenteerd en er staat stap voor stap duidelijk beschreven hoe je het palette het beste kan gebruiken. Je kan ze o.a. voor je jukbeenderen, ogen, neusbot, decolleté & schouders gebruiken. Het geeft je make-up een stralende, healthy en chique touch.

 

Beeld via Tumblr stonexxstone haar

 

Nog meer glitters

“De” trend op haargebied is glitters in je scheiding. Het is begonnen als updo tijdens het festivalseizoen maar hij word gewoon doorgezet naar de feestdagen. Kortom, het kan niet gek genoeg!

Don’t be afraid to sparkle…!!!! See you soon!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *