BeautyInspiration Esther: Mascara tips…

Feat MascaraEsther

Iedere vrouw gebruikt dagelijks of bij speciale gelegenheden mascara. Het geeft een mooie intense oogopslag die iedereen doet stralen. Mascara is de basis van je oog make-up en daarom is het erg belangrijk om er veel zorg en aandacht aan te besteden. Van spinnenpoten word niemand blij;-) Ik geef je 6 tips voor de perfecte wimpers…

 

cijfer1-zwart

Ken je wimpers!

Kijk eerst goed naar je wimpers voordat je een mascara aanschaft. Heb je korte wimpers? Kies dan verlengende mascara. Heb je lange wimpers? Kies dan een volume mascara. Gaan je wimpers snel aan elkaar plakken van mascara? Kies dan een mascara die separeert. Heb je rechte wimpers? Kies dan een mascara die de krul stimuleert. Er zijn ook altijd vrouwen die alles willen (zoals ik), kies dan een mascara die volume geeft, verlengt, krult en separeert!

 

cijfer2-zwart

Verzorg je wimpers!

Gebruik een primer onder je mascara. Een primer ziet er uit als een normale mascara maar dan is de crème wit in plaats van zwart of bruin. Deze zorgt ervoor dat je al een laagje op je wimpers legt die lengte en volume geeft waardoor je samen meer effect creëert. Daarnaast iseen primer ook verzorgend, hij verbeterd de kwaliteit van je wimpers en stimuleert groei. Je gebruikt de primer op schone wimpers als eerste stap, hier overheen doe je je gebruikelijke mascara.

 

cijfer3-zwartBegin goed!

Draai je mascara uit de huls. Zorg ervoor dat je de mascara nooit pompend uit de huls haalt, dan komt er zuurstof bij waardoor hij sneller uitdroogt.

 

cijfer4-zwart

Breng ‘m goed aan!

Een volume mascara geeft het meeste resultaat als je ‘m stevig vanaf de aanzet zigzaggend aanbrengt. Een verlengende mascara geeft het meeste resultaat als je ‘m strijkend vanaf de aanzet aanbrengt. Breng altijd minimaal twee laagjes aan, en vergeet niet om ook de bovenkant van wimpers te voorzien van een laagje mascara. En je onder wimpers doen ook gewoon mee.

cijfer5-zwart

Levensduur!

Een mascara gaat gemiddeld twee tot drie maanden mee. Het is verstandig om na deze periode een nieuwe aan de schaffen, een mascara is namelijk erg gevoelig qua bacteriën.

Mascara stippen

V.l.n.r. Fusion Stimulash verkrijgbaar bij Douglas, Beautygloss lashes by Eylure exclusief verkrijgbaar bij Etos, Leco Lash Extender verkrijgbaar bij Douglas.

 

cijfer6-zwart

Behoefte aan iets extra’s?

1.Heb je korte wimpers van jezelf en wil je ze een boost geven voor langere tijd, gebruik dan Stimulash van Fusion. Dit is een wimperverzorging die je s’avonds aanbrengt als wimper conditioner, je gebruikt dit product als een kuurtje. De formule met een lipiden-complex zorgt voor intens geconditioneerde wimpers, die kunnen groeien tot de max. Kwetsbare, korte en nauwelijks zichtbare wimpers worden in enkele weken sterker, langer en voller. Werkt als een trein!!!

2.Feestje? Met de nepwimpers van Beautygloss lashes by Eylure steel je de show. Je hebt keuze uit Silky, Pretty & Fluffy. Met de verschillende wimpers kan je eindeloze looks creëren, van natural beauty tot een echte party girl!

3.Vind je het lastig om nepwimpers aan te brengen? Gebruik dan de Lash extender van Leco. Dit zijn losse vezeltjes die je na 1 laagje mascara op je wimpers aanbrengt, vervolgens breng je nog een laagje mascara aan en zie je direct verschil. Hierna zijn ze voller en langer. Breng de vezels wel op wanneer je mascara nog nat is, dan hechten de vezels goed en kunnen ze niet in je ogen vallen.

Ik hoop na mijn tips voor altijd een oogverblindende oogopslag voor jullie!!! See you soon…
IMG_6716

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *