Disclaimer

Kopie


Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website die je op dit moment bezoekt (EduEnVogue.nl/EduEnVogue.com). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Alle informatie op deze website is met veel zorg samengesteld. Desondanks kan het zijn dat gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of niet volledig zijn. De informatie op de website kan op ieder moment gewijzigd worden door de auteur.

EduEnVogue is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen.

Alles wat geschreven wordt op EduEnVogue.nl staat los van de mening van de werkgever van de oprichtster van EduEnVogue, Stichting BOOR (Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam).

Aan de inhoud van EduEnVogue.nl/EduEnVogue.com kunnen geen enkele rechten ontleend worden.

Gesponsorde blogs

Wanneer EduEnVogue betaald wordt voor het schrijven van een blog over een dienst of product zal dit vermeld worden bij de blog. Boven de blog zal dan ‘advertorial’ staan.  Echter, ook bij betaalde blogs zal er eerlijk geschreven worden over de ervaringen van het product of de dienst die wordt verstrekt.