EduBlog Jaimy: De verjaardag van EduEnVogue!

 

feat-eduenv-1-jaar

 

Verjaardag

Over een paar dagen is het zover. En ik durf het bijna niet te zeggen, maar door alle drukte (werk op school en blog, jonge kinderen, huis verkocht en nieuw huis gekocht) was ik het gewoon bijna vergeten! Bijna……maar niet helemaal. Woensdag 26 oktober is het alweer een jaar geleden dat EduEnVogue officieel online ging. We vieren woensdag dus de eerste verjaardag.

 

eduenvogue-in-de-maak EduEnVogue in de maak

 

eduenvogue-heeft-eigen-tas Dé EduEnVogue tas

 

Blogje starten…

Ik ging een blog starten. Onderwijs en fashion gecombineerd. Hoppa, ik ging ervoor alsof ik een multi-miljoenen bedrijf ging beginnen. Pfff, was dat even een tegenvaller. Wat betreft die multi-miljoenen dan :-). Want verder was het een goed jaar. Ik heb veel leuke, stijlvolle en inspirerende leerkrachten ontmoet, die ik anders nooit had ontmoet en onderweg zijn er bloggers bijgekomen die iedere maand een blog schrijven voor de site. Ik leerde werken in WordPress, photoshoppen en foto’s maken (ben ik nog steeds aan het leren…).

 

meetuplmlSamen met inspirerende collega’s van MeetUp010.

 

inspilerend-netwerk Inspirerende collega’s in Den Haag van Inspilerend netwerk.

 

Ups

Een mooi hoogtepunt was dat een paar weken geleden de ‘Best Geklede Leraar’ van Rotterdam werd benoemd door een jury van Rotterdamse leerlingen. Hoe cool is dat?!? En anderhalve week geleden mocht ik samen met Reneé van Eijk een presentatie geven over hoe je een leraar met lef en stijl wordt,  aan studenten van verschillende lerarenopleidingen. Om vervolgens in januari 2017 op de NOT te staan met het EduEnVogue-team en dagelijks de meest stijlvolle leerkracht van de dag te benoemen.

vloggen-voor-not

Vloggen voor de NOT samen met de klas van juf Lize en met mijn broertje die alles voor me in elkaar edit.

 

& downs

Natuurlijk waren er ook mindere momenten. Als je hondsberoerd bent en nog een blog moet schrijven, terwijl je na je werk op school het liefst gelijk je bed in kruipt. Of dat je nog allerlei mailtjes moet doen voor de interviews en had gepland hier extra vroeg voor op te staan en niet had ingecalculeerd dat je 8 maanden oude baby de hele nacht wilde spelen……. Of wanneer je merkt dat er mensen zijn die weinig met mode hebben en denken dat omdat jij dat wel hebt je verder inhoudelijk niets over onderwijs te melden hebt…….

 

middenindenachtselfie

Kleine nachtbraker met moeder die selfie maakt maar eigenlijk wil slapen….

 

shannon-in-actie Shannon in actie met Edublogger Damiën

 

shoppen-met-andrea

Met Andrea (hier undercover) shoppen in Groningen.

Daar zitten dan wel eens momenten bij dat ik denk: “Ik kap ermee.” Gelukkig weet ik dat er zoveel leuks tegenover staat en zolang dat blijft, ga ik, inmiddels samen met Shannon, Esther, Andrea, Renée, Damiën en Helen, vrolijk verder.

met-es-in-antwerpen In Antwerpen met Esther.

opening-schooljaar-rotterdam

Met Renée bij de opening van het Rotterdamse schooljaar.

 

Mijn grote voorbeeld

Samen met hen en met mijn dochter aan mijn zijde als echt allergrootste voorbeeld (heb ik wel eens verteld dat Jazz zich per dag minimaal drie keer omkleedt tot wanhoop van haar vader???) kan ik nog wel even door. Nog een paar dagen dus en dan vieren we de verjaardag van EduEnVogue met een bescheiden feestje (lees: thuis met thee en taart). Jaar 1: check. Jaar 2: Here we come!

 

Jazz uitnodiging 6 jaar

My rolmodel: Jazzahra.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *