MeetUp in november

 

feat-meetup-november-2016

 

MeetUp in november

Bij MeetUp010 hebben we een groepsapp. En die wordt flink gebruikt wanneer er weer een MeetUp op komst is. Maar flink gebruikt is sinds een week of twee een understatement. Want op 30 november staat MeetUp010 #9 gepland: Leren en Lesgeven in de grote stad. Opeens kwam ook het idee om een leuke afterparty te organiseren op 23 november na de twee grote onderwijsevenementen die er die dag al zijn in Rotterdam. Iets met een zeepkist, high worden van nieuwe inzichten, een hippe locatie én een toegangsprijs van NUL euro. Kijk, dat is fijn, zo met de Sinterklaas en kerst in het vooruitzicht.

 

De groepsapp van MeetUp010

Nu even terug naar de groepsapp waar ik regelmatig zie dat ik, wanneer ik er een ochtend op school op heb zitten, weer 100 of 67, of 48 appen heb gemist. Balen is dat. Want terwijl een paar hele enthousiaste MeetUppers helemaal los gaan met ideeën, ga ik los op school met…….mijn dagelijkse werk.

Begrijp me niet verkeerd, dagelijks werk op een cluster 4 school is echt NEVER saai, maar onderwijsdingen buiten de school zijn gewoon ook leuk. En nu kan het dus gewoon even niet, want naast school ben ik thuis bezig met……..verhuizen. Yep. Ik ga verhuizen. Heerlijk. Nou ja niet het verhuizen zelf dan. Dat zorgt voor even wat minder tijd voor andere dingen en de nodige stress. Dus geen afterparty, MeetUp #9 of meedenken voor mij…. Een ding tegelijk. Het is een waarheid als een koe.

 

Vergeet je stijlvolle outfit niet klaar te hangen!

Dus ik ga eerst verhuizen, maar wens jullie allemaal een supercoole MeetUp010 #9 en afterparty toe. Want jullie gaan natuurlijk wel! En uiteraard in jullie meest stijlvolle outfit. We hebben een naam hoog te houden als beroepsgroep. Vergeet het niet!

Tips nodig voor een coole outfit? Zie dan ons filmpje hierover met Renée van Eijk en Daniëlle Brand.

Als je jezelf nog wilt inschrijven voor MeetUp010 #9 ben je trouwens te laat, maar inschrijven voor de afterparty op 23 november kan nog!

Inschrijven voor de afterparty? Klik hier.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *