5 oktober 2018 – Nacht van het Onderwijs

Vrijdagavond 5 oktober. KINO Rotterdam. Docenten, juffen, meesters en andere onderwijsbetrokkenen zaten in de zaal en lieten zich inspireren door Inge en Renée. Inge presenteerde voor de eerste keer de modetrends voor het komende seizoen en dat deed ze met glans!

How does your garden grow? De trend zegt het al een beetje, dit gaat over de natuur. Bloemen en dieren prints en terug naar jezelf, daar komt deze trend op neer. Wat is de inspiratie van de ontwerpers, hoe ziet het eruit op de catwalk en hoe vertaalt zich dat naar het schoolplein? Een warme jas voor de koude pauzes en een gewaagde combinaties van een pantalon versierd met panterkoppen met daarboven een blouse met bloemenprint, het kan echt! Renée zette de trend door en sprak over het stimuleren van groei bij de leerlingen in je klas. Een growth mindset is noodzakelijk om te ontwikkelen.

Marley, leraar groep 4, en Annemarie, leraar groep 7, toonden twee trends in geweldige outfits.

Na twee trends verlieten zij de catwalk en was het de beurt aan de aanwezigen om de slogan af te maken. Mode in het onderwijs omdat….het onderwijs de goede uitstraling kan gebruiken! Via ons uniek systeem om te stemmen werd duidelijk wie de winnaar van de goed gevulde goodie bag was.

Trots verlieten we de nacht van het onderwijs, na een dansje gewaagd te hebben in onze eigen shiny outfit natuurlijk…

 

Door Renée van Eijk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *