NOT2017: Dag 1

 

De eerste dag NOT

Hysterisch, druk, Maxima, bekende gezichten, nieuwe gezichten en onderwijs, heeeeeeeul veel onderwijs. NOT dag 1 in een paar woorden. Wat een indrukken deze eerste beursdag. En wat hebben we vandaag leuke leerKrachten ontmoet. Natuurlijk hielden we de hele dag scherp in de gaten of er een ambitieuze leerkracht voorbij kwam met een geheel eigen flashy stijl. En die leerkracht kwam voorbij, meerdere keren. Meesters en juffen gingen op de foto met een uitspraak die bij hen past én in een stijlvolle outfit.

 

And the winner is….

Iedere dag kiezen we tussen al deze leerKrachten één leerkracht die zichzelf de ‘ Best Geklede LeerKracht’ van de dag mag noemen. Nieuwsgierig wie de winnaar van dag 1 is en er dus vandoor gaat met een tas van EduEnVogue gevuld met heerlijke goodies van Mees&Co, Zwijsen en De Stulp? Morgenochtend om 10 uur staat de winnaar op Facebook!

Trouwens, mocht je nog naar de NOT gaan deze week, we staan in hal 10 stand G.056. Lastig te vinden? Gewoon op het tromgeroffel af gaan. We staan namelijk tegenover Africa United Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *