NOT2017: Dag 3

 

Hele fijne buren

Vandaag hielpen verschillende ‘buren’ mij uit de brand. De overburen van 123zing Muziekmethode hielpen me met het uploaden van mijn foto’s van de dag ervoor. Voor degenen die het niet hadden meegekregen: mijn camera wilde niets meer gisteravond….. En de mannen van Toptalent hielpen me aan stroom voor mijn laptop met kapotte batterij (en nieuwe batterij al weken in bestelling…..). Ook op de beurs geldt: een goede buur is beter dan, nou ja je begrijpt het wel.

Weinig rondlopen voor mij vandaag…… Ik was vandaag helemaal alleen op de beurs. Maar des te meer inspirerende gesprekken gevoerd met leerKrachten die langs de stand liepen! Hoe leuk is het om te luisteren naar alle verhalen, ervaringen en reacties als ik uitleg wat EduEnVogue.nl is en waarom ik ermee ben begonnen?!

 

Best Geklede leerKracht NOT dag 3

Om 10 uur maak ik op Facebook de winnaar bekend van NOT2017, dag 3.

 De fijne overburen van 123zing Muziekmethode