NOT in stijl én met lef!

 

O hoeveel ik hou van Maxima! En volgende week betreedt ze min of meer mijn wereldje…

Pennen, potloden, mokken, folders, stickers, kalenders en veel meer ja graag maar wel op één voorwaarde…gratis! Mieter het maar gelijk in die leuke (gratis) shopper. Juffen en meesters die in clubjes door de looppaden van de gangen marcheren om likkebaardend informatie op te doen over de nieuwste methodes, al het hippe meubilair uit te proberen en uiteindelijk zich te verbazen over alle high tech digitale middelen die worden gepresenteerd. Madames et monsieurs, ik presenteer…de NOT. (Nadat onze Maxima het lintje heeft doorgeknipt.) De beurs waar duizenden juffen, meesters en docenten tezamen komen. Het schrikbeeld van elke niet-leraar.

Maar er is meer! Meer dan gratis stuff en hordes onderwijzers! Waar bedrijven hun vierkante meters duur moeten betalen is er tegenwoordig op de NOT steeds meer plek voor de leraar zelf. En dat is tof! Leraren geven en volgen op verschillende academische pleinen workshops rondom de thema’s die nu in het onderwijs belangrijk zijn. Professionalisering dus! Kijk vooral op de site naar het aanbod en maak je keuze. Er is genoeg voor alle sectoren. En dat maakt de NOT een steeds mooier wordend evenement. Juist de combinatie van nieuwe ontwikkelingen én netwerken met je collega’s vanuit het hele land kan het verschil betekenen. Voor jou, voor je school, voor je monsters en schatjes in de klas. Iets leren en daar gelijk ervaring over uitwisselen, nice!

 

Iedereen helpt mee met het maken van goodiebags voor meesters en juffen die de NOT bezoeken

Ik ben er bij. Dinsdag en zaterdag struin ik rond. Niet met shopper om te vullen. Maar met camera om te spotten. Ik ben op zoek naar de ambitieuze leraar mét stijl! Namens EduEnVogue spreek ik jou misschien wel aan voor een modieus plaatje! Namens Leraren met Lef stel ik je misschien wel een prikkelende vraag! En hopelijk raken we dan in gesprek over het mooiste vak dat er is. Als je me dan ook nog vertelt waar je die leuke outfit hebt gekocht, heb ik de week erna ook weer een volle agenda.

En misschien, heeeeeeeel misschien, loop ik Hare Majesteit De Koningin ook nog wel tegen het lijf! Om dat modieuze plaatje hoef ik me in ieder geval geen zorgen te maken. Maar naar haar antwoord op mijn lef vraag ben ik stiekem toch wel benieuwd…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *