Renée van Eijk

Renée van Eijk is niet in één hokje te plaatsen… Ze geeft les aan groep 6 in Rotterdam Zuid, coacht startende leraren in Rotterdam, presenteert onderwijsevenementen, schrijft blogs en werkt mee aan EduEnVogue.

Die veelheid aan activiteiten is maar goed ook want haar passie voor stijl, of eigenlijk haar passie voor nieuwe kledingstukken om haar stijl weer verder uit te breiden, zorgt ervoor dat Renée regelmatig te vinden is in de stad! Altijd op zoek naar een nieuw item om de garderobe verder uit te breiden, vraagt ze zich gelukkig soms ook af of het niet anders kan? En dus daagde zij zichzelf al eens uit een heel jaar lang geen kleding te kopen maar wel elke dag een andere combinatie te dragen. Hierover schreef ze op 365dagenzondershoppen.blogspot.com wekelijks een stukje.

Voor EduEnVogue neemt zij het presenteren van de trends op de werkvloer voor haar rekening. Een goede voorbereiding en een groot inlevingsvermogen in de opdrachtgever zorgen elke keer voor een andere invulling van de trends. Renée weet haar publiek op enthousiaste wijze mee te nemen in haar beeld en visie op welke werkvloer dan ook. Daarnaast schrijft zij voor EduEnVogue blogs over de combinatie stijl en onderwijs.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *